Home » Webshop
Sale!

COMPLETE WAS - DROOG EN ONDERHOUDSPAKKET

€ 53,50 € 49,95
Sale!

Dit is een pakket waarmee u, uw fiets (en) kunt wassen - drogen en onderhouden.

Deze set is persoonlijk samengesteld met het oog op het beste voor uw fiets, waarbij kwaliteit en simpelheid voorop staan. Met deze set wast u in een handomdraai uw fiets en droogt u hem met de Opti-Seal dan zit er direct een sealant laag over uw fiets waardoor er minder gauw vuil hecht en volgende keer schoonmaken makkelijker gaat. Deze set is echt een aanrader!

Werktijd wassen - drogen en sealen (incl. klaarzetten en opruimen) +/- 10 min.

Dit pakket bestaat uit:

 • No rinse wash and shine 236ml
 • Opti-seal 60ml
 • Powerclean 500ml (verhouding 1:3)
 • 2x The Gauntlet Microvezeldoek (1 voor het wassen en 1 voor het drogen)

De nieuwe Optimum No Rinse Wash and Shine (ONR) is een ander geweldig product van Optimum. Deze opmerkelijke formule heeft de mogelijkheid om u te helpen de hele buitenkant van uw voertuig veilig schoon te maken zonder dat u daarna uw verf hoeft af te spoelen.

The Gauntlet is officieel een droogdoek, maar wij hebben ondervonden dat dit de beste oplossing is voor het wassen en drogen van uw fiets (1 doek voor het wassen en 1 doek voor het drogen)

Deze doek is vele malen veiliger dan een spons / borstel!

Drogen doet u met deze doek in een handomdraai. Mocht u toch wat zand vergeten zijn bij het wasproces dan is dat bij ons wasproces en het gebruik van deze doek niet erg voor uw lak/frame. 

Gebruikt u ons was pakket dan is dit zo gemaakt dat het vuil gekapseld wordt, opgenomen wordt in de microvezeldoek en niet krast.

The Gauntlet is een nieuwe droogdoek van The Rag Company die de moderne droogdoeken met twisted vezel combineert met de zachtheid van een pluisvezel om een unieke droogdoek te creëren die enorm absorberend is en tegelijkertijd veilig voor het lakwerk.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit Koreaanse microvezel met een 70/30 mix en 900gram/m² microvezel.

Optimum Paint Prep is een oplossing voor het verwijderen van vetten, polijstresten, waxen en siliconen om het lakwerk voor te bereiden voordat het wordt gecoat met Optimum coatings 

Sale!

OPTIMUM GLOSS COAT (3ML)

€ 55,00 € 49,95
Sale!

OPTIMUM GLOSS COAT (3ML)

€ 55,00 € 49,95

Optimum Gloss-Coat (hybride keramische fiets coating)creëert een eenvoudig te reinigen laag die superieur is aan elke wax of sealant door de lange standtijd die het met zich meebrengt. Optimum Gloss Coat zal bij juist onderhoud tot 2 jaar meegaan waarna een herapplicatie nodig zal zijn om de bescherming voort te zetten. Kies voor onze Opti-Coat Pro of Pro+ behandeling voor permanente bescherming!

Onze Optimum Opti-Seal (60 ml) is een nieuwe revolutionaire lak sealant die ongeëvenaarde gladheid en glans creëert met slechts een paar druppels per fiets! Dit product laat geen residu achter en vereist geen polijsten. Geniet van maanden duurzame polymeerbescherming met slechts enkele druppels Opti-Seal.

Deze kant en klare Powerclean is direct te gebruiken. Verwijderd/weekt vastzittend vuil los - verwijderd lichte vet vlekken  Kan veilig op ellerlei ondergronden toegepast worden. Optimum Power Clean ™ is een milieuvriendelijke, veilige reiniger die uw fiets/voertuig vlekkeloos achterlaat!

ABSOLUUT DE BESTE EDGELESS DETAILING MICROVEZELDOEK! Onze professionele kwaliteit 420gsm microfiber multifunctionele microvezeldoek is het antwoord op de vele verzoeken die we hebben ontvangen om een voordelige, hoogwaardige randloze handdoek te maken voor klanten die niet noodzakelijk onze hoogwaardige, best verkochte EAGLE EDGELESS handdoeken van Koreaanse kwaliteit.

Complete fiets coating / onderhouds pakket waarmee u thuis uw eigen fiets kunt coaten en onderhouden

Dit is het pakket wat overeenkomstig is met ons Bike Protection * behandeling

Alle producten (behalve de Optimum Gloss- Coat) kunnen voor een langere tijd gebruikt worden.

Wat zit er in het pakket:

 • No rinse wash and shine 236 ml
 • Opti-Seal 60ml
 • Power Clean 500ml
 • Paint prep 500ml
 • Optimum Gloss-Coat 3ml
 • 2x microvezeldoek voor het preken en aanbrengen van de coating 
 • 2x The Gauntlet Microvezeldoeken voor wassen en het drogen van de fiets

 

DEZE BEHANDELINGEN ZIJN ALLEEN MOGELIJK OP AFSPRAAK WAARBIJ DE FIETS GEBRACHT DIENT TE WORDEN.

HIERBIJ WORDT DE COMPLETE FIETS GECOAT EN ZORGT DE KEUZE VAN DE BEHANDELING VOOR DE BESCHERMING EN HET HYDROFOBISCHE EFFECT OP DE FIETS 

VOOR ALLERLEI MEERWERK (ZOALS EXTRA SCHOONMAKEN - POLIJSTEN - AFSTELLEN - ONDERHOUD - ENZ...) WORDT EEN MEERPRIJS IN OVERLEG GEREKEND