VELOSOCK is de pionier op het gebied van indoor fietsopslag en leidt de wereldwijde markt van fietshoezen met een ongeëvenaard design en kwaliteit. VELOSOCK, gevestigd in de EU, haalt inspiratie uit zijn Scandinavische erfgoed van diepe fietscultuur en levert een unieke oplossing voor het opbergen van fietsen die nu wereldwijd wordt gebruikt.

Wij streven naar: functionaliteit, duurzaamheid, eenvoud. De missie is om de meest dierbare metgezel van de fietser - de fiets - op de meest efficiënte manier te beschermen en ervoor te zorgen dat alle fietsen hun berijders altijd en overal kunnen vergezellen.

Company is gespecialiseerd in oplossingen voor het stallen van fietsen voor professionele fietsers, maar ook voor casual rijders, en biedt allround dekking om de fiets te allen tijde schoon en beschermd te houden.

Met hoezen hebben fietsers nu de vrijheid om de fiets mee te nemen in hun appartementen, hotelkamers, auto's en het openbaar vervoer zonder de minste zorgen om de rit te beschadigen of vuil en puin op de vloeren achter te laten. Met VELOSOCK is het altijd een win-winsituatie.

Wij zijn een team van enthousiaste vernieuwers die samenwerken met wielerlegendes van topniveau en hun teams, passend bij hun unieke stijl en prestaties. Bovendien heeft VELOSOCK verschillende designprijzen gewonnen, waaronder de wereldberoemde A'Design Award, en een speciale vermelding in de German Design Award Special 2016.

VELOSOCK is geschikt voor fietsers van elk niveau en elke discipline, heeft bewezen op het hoogste niveau van fietsaccessoires te staan ​​en is de keuze voor zowel professionals als liefhebbers. Met VELOSOCK maak je de weg vrij voor een betere fietsopslag.