Mijn naam is Raymond Bake en ik ben trotse eigenaar van The Bike Protector. The Bike Protector is een bedrijf dat zich vooral bezig houdt met het maximaal beschermen van uw lak, het gigantisch hydrofobisch maken van uw kostbare bezit, waarbij wij ook uw kleur, glans, matheid maximaal proberen te herstellen! Dit doen we bij Racefietsen, Mountainbikes, E-bikes, BMX, enzovoort

 

Onze hoofdzaak is het aanbrengen van een speciale keramische coating t.b.v. de bescherming en hydrofobisch effect.  Daarnaast voeren we lakcorrecties uit, maken we de lak vlak, glans bij glans lakken verbeteren we tot maximale glans en matte lakken reinigen we maximaal zodat er een diepe matte look ontstaat.

Wij zijn dealer van RideWrap beschermfolie en brengen Custommade Xpel beschermfolie aan op kritische punten. Deze folies beschermen uw lak maximaal en zijn nagenoeg onzichtbaar!

Na onze behandeling blijft u fiets beter beschermd - wordt minder gauw smerig en als die wel smerig is en vervolgens gewassen wordt zal dit vele malen makkelijker gaan. Dit heeft als effect dat uw kostbare bezit veel mooier blijft en beter zijn waarde blijft behouden.

 

Waar doen we dit bij? Dit zijn vaak fietsen die al een hele tijd op een verlanglijstje staan of die heel weloverwogen zijn aangeschaft met betrekking het merk cq afmontage.  Fietsen die worden gebruikt als een serieus vervoersmiddel voor woon - werk. Neem vooral de nieuwe E-bikes. Om dit maximaal te beschermen en mooi te houden en u wilt dat uw fiets met de hoogst mogelijke zorg en expertise wordt behandeld? Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent!

 

The Bike Protector is ontstaan uit 2 hobby's die met elkaar verenigd zijn. Hobby 1 is Car Detailing waardoor ik het bedrijf BAKE Car Detailing jaren geleden ben gestart. Hobby 2 is Mountainbiken en op de racefiets fietsen. Door mijn bedrijf in Car Detailing ben ik perfectionist en heb ik mij ontwikkeld tot professioneel detailer. Om de voertuigen goed te beschermen na een ultieme detail behandeling gebruiken we keramische coating. Na diverse coatings te hebben geprobeerd zijn we tot een merk gekomen waarbij wij ons als bedrijf goed bij voelen en waar we uit ervaring volledig achter  kunnen staan. Het merk coating wat we voeren is Opti-Coat. Opti-Coat is een harde keramische laag die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. Maar ook beschermt de coating tegen beschadiging van invloeden vanuit het milieu, denk hierbij aan bijvoorbeeld vogelpoep en zure regen en als fietsers zoals zweet, gelletjes en kalk.

Door de beide hobby's ben ik het op mijn eigen fiets gaan testen. Ik had een hekel aan het schoonmaken. Tegelijkertijd ben ik wel erg zuinig op mijn fietsen. Ik heb een product wat extreem hydrofobisch is. Ik heb een product wat extreem goed beschermd. Fietsen zijn voorzien van lak of bepaalde hars(carbon) zodat dit hetzelfde is als auto's. Dan is bij juist was-onderhoud de coating permanent aanwezig.

Ik heb besloten om mijn fiets te behandelen en dit gaf, wat mijn vermoeden bevestigde, zoveel verlichting in het schoonmaken en het schoonhouden!  En dat is niet het enige. De fiets bleef er beter onderhouden uitzien en had minder gauw last van beschadigen. Dit bij elkaar heb ik gebruikt om bij diverse klanten te testen. Door onze werkwijze hier en daar nog aan te passen zijn we tot diverse behandeling programma's gekomen. We reinigen en polijsten* waar mogelijk altijd het frame om met een perfecte ondergrond te starten! Dit beviel bij de klanten dusdanig goed dat dit zich voort ging zeggen waardoor we THE BIKE PROTECTOR hebben opgericht.

 

*Ter aanvulling zijn wij  van oorsprong ook nog specialist in het detailen. Detailen houdt in dat wij met bepaalde manieren en met speciale machines polijsten om de lak super glad te maken. Hierbij kunnen we dus extra glans creëren of kleine beschadigingen wegwerken. Hierbij wordt uw kostbare bezit weer geheel in topstaat gebracht.

 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse beschermingen Xpel (denk aan frame bescherming door middel van bepaalde soort stickers) en onderhoudsmiddelen ten behoeve van fietsen, waarbij wij het idee hebben dat dit echt een meerwaarde is voor uw kostbare bezit. Deze producten kunt u bij ons in de webshop vinden.

 

Onze bedrijfswerkzaamheden staan bekend om zijn kwaliteit, perfectionisme, eerlijkheid en service. 

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u op afspraak bij ons terecht voor een vrijblijvend gesprek of neem contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp.