Opti-Coat PRO - Bike Protection 1

Optimum Opti-Coat Pro is een blanke coatinglaag vergelijkbaar met de blanke lak die al op uw fiets aanwezig is. Opti Coat Pro is bedoeld als een permanente blanke coating ter bescherming van de onderlaag.

Opti Coat Pro kan worden toegepast op alle buitenoppervlakken. De coating fungeert als een extra barrière tussen de invloeden van buitenaf en de lak van uw fiets. De lak behoudt zijn originele kleur en verontreinigingen worden geweerd, waardoor het oppervlak zijn nieuwstaat blijft behouden.


Opti-Coat PRO+ - Bike Protection 2

Opti-Coat Pro+ zorgt voor een nog gladder oppervlak, meer glans dan men reeds van ons gewend is met de Opti-Coat Pro. Deze coating werkt als een versterker van de Opti-Coat Pro en is daardoor het ultieme wat wij u kunnen bieden op het gebied van ceramische coatings.

Opti-Coat is een harde keramische laag die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. Maar ook beschermt de coating tegen beschadiging van invloeden vanuit het milieu, denk hierbij aan vogelpoep en zure regen.

De prepolymeer maakt een microscopische verbinding met de lak en creëert op deze manier een permanente bescherming voor het oppervlak. Daarnaast zal de hydrofobische eigenschap die de coating met zich mee brengt uw fiets/auto langer vrij houden van vervuiling.

Opti-Coat heeft een betere weerstand tegen chemische stoffen, krassen en vervuiling dan andere coatings die verkrijgbaar zijn. Het is de ultieme bescherming voor de fabriekslak van uw voertuig.